Om Per Byström

Per är specialist på smärtor som kommer från muskler, leder och senor.

Per är legitimerad kiropraktor och utbildad på Skandinaviska kiropraktorhögskolan. Förutom denna utbildning är han certifierad medicinsk massageterapeut från Axelssons massageinstitut steg 1-3, och vidareutbildad i Thompson diagnostik och teknik, TENS, samt dryneedling. Det är ett sätt att behandla smärta med akupunkturnålar.

Pers filosofi är att komma åt de grundläggande orsakerna till smärta och stelhet genom att kombinera olika manuella metoder med specifika övningar, som är anpassade för dina behov. Kombinationen bidrar till bättre funktion, rörlighet, styrka och balans, vilket leder till minskad smärta. Han diagnostiserar och behandlar både plötsliga tillstånd av smärta och långvariga återkommande sådana i leder, muskler och senor – eller tillstånd när smärtan strålar ut, som t.ex. vid falsk ischias.

Per är känd för att vara noggrann och på ett pedagogiskt sätt förklara orsak och samband, så att patienten får en ökad förståelse för sin situation och vad som går att göra åt den. Metoderna är skonsamma och passar både vanliga patienter och idrottsutövare.

Varmt välkommen, Per Byström

Jag som driver Rygg & Rörelse kiropraktik heter Per Byström och är leg kiropraktor & certifierad medicinsk massageterapeut.

Samarbeten

Rygg & Rörelse kiropraktik erbjuder tillsammans med Elite Rehab kiropraktik, naprapati, massage och medicinsk fotvård för både privatpersoner och företag.Är du intresserad av att inleda ett samarbete? Vänligen kontakta mig.