Kiropraktik för företag

Två av de vanligaste orsakerna till sjukskrivning idag är rygg- och nackproblem. Fyra av fem personer i Sverige får någon gång i livet ont i rygg eller nacke. Dessa besvär kostar varje år miljontals kronor i sjukskrivningar och vård.

En kiropraktor är specialist på att diagnostisera, behandla och förebygga obalanser mellan kroppens leder, muskler och nervsystem. Obalanserna leder ofta till nedsatt samspel mellan dessa. Vi får sämre rörlighet och känner smärta. Den kan vara akut, som i ett ryggskott, eller byggas upp under lång tid.

Rygg & Rörelse Kiropraktik kan erbjuda:

  • Avdragsgill friskvård genom att göra en screening – en funktionell rörelseanalys, av era anställda. Med hjälp av testet kan svagheter och obalanser i kroppen upptäckas som sedan kan stärkas upp med ett anpassat träningsprogram.

    På så vis kan ont i rygg, nacke eller övrig kropp förebyggas innan smärta uppstår. I samband med genomgången ger vi individuell rådgivning utifrån undersökningens resultat och svarar på de frågor den anställda har om sin hälsa.

  • Akut hjälp till era anställda för att minska smärta, så att en sjukskrivning kan förkortas eller undvikas.
  • Behandlingar på kliniken för era anställda vid behov. Ni har då även möjlighet att bli en avtalskund.

En snabb och effektiv vård tillsammans med förebyggande friskvård för ofta med sig både lägre kostnader och nöjdare anställda.

Friskvård med Rygg & Rörelse kiropraktik och Epassi

Hos Rygg & Rörelse kiropraktik får du hjälp, så att du kan leva ett aktivt och smärtfritt liv